Витамини и минерали » Витамин C

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка витамин ц,Vitamin C от 1000мг

Борд Меню

петък, 1 април 2016 г.

Widgets

Хранителни добавки Липозомен Витамин С

Защо Липозомен Vitamin C дава някои основни предимства

Когато говорим за качество на hranitelni dobavki, трябва да сме наясно, че технологиите напредват и производствените процеси се променят постоянно в положителна посока, за да предоставят най-добрите хранителни добавки от които организма ни се нуждае.Все по често се обръща внимание не само на самите хранителни добавки като съдържание, но и на начина по който те се усвояват.Защото, не е важно само каква концентрация в милиграми съдържа витамин С, но и неговата бионаличност. Ето защо все по-често се обръща внимание и на липозомната технология. Традициония орално приет витамин С е, с много по-ниска бионаличност, защото липозомната абсорбция е съвсем различна от чревната абсорбция.Приетата храна и хранителни вещества от хранителните добавки, за да бъдат използвани, те първо трябва да бъдат разбити по храносмилателната система ...След като те са разбити на по-малки фрагменти, тялото ви може да ги усвои ...И накрая, тези хранителни вещества от храната и хранителните добавки, навлизат в кръвта и тялото ви е в състояние да ги използва.Ето тук е и основната разлика на липозомната технология за хранителни добавки ...Витамин Ц , като хранителна добавка е покрит с малки частици фосфолипидно покритие, подобни на клетъчните стени, така се създават молекули на витамин С, ,които могат по-лесно да се абсорбира хранителната добавка.Част от витамин С става капсулирано, чрез липозоми образувани в червата, тези молекули по-лесно могат да преминат през клетъчните стени,и така се увеличава абсорбцията на хранителната добавка.

Още един плюс за хранителни добавки създадени с липозомна технология е, че те помагат за намаляване на потенциалния стомашно-чревния дистрес, който може да съпътства традиционната орална употреба на хранителни добавки с витамин С.Научни изследвания показват, че липозомен витамин С може да увеличи бионаличността над това, което по-рано се смяташе, че е възможно.Благодарение на бионаличността и стомашно-чревни предимства които има липозомен витамин C  ,напоследък той става все по-предпочитан, като хранителна добавка.
Хранителните добавки с липозомен витамин ц, съдържат по-висока доза от традиционния орален витамин C.И още нещо, с липозомен витамин C,имате по-голям шанс да абсорбирате повече витамин С, отколкото с традиционните перорални хранителни добавки.

Вярвам, че прием на хранителна добавка с Липозомен Витамин С е отличен и практичен начин да се допълни вашия здравословен хранителен режим с високо качество витамин С. Ето едно бързо резюме на защо мисля, че тази хранителна добавка е толкова необикновена и Аз силно я препоръчвам.

  • Хранителни добавки Липозомен Витамин С включват фосфолипиди, които да помогнат за защитата на клетъчните мембрани и подпомагане при формирането на липозоми в стомаха.
  • Liposomal Vitamin C използва липозомна технология за по-висока бионаличност, и потенциална защита срещу чревен дискомфорт
  • Липозомния Витамин С, осигурява по-висока доза от традиционната орална хранителна добавка с витамин C
  • Включва слънчогледов лецитин емулгатор , като по този начин напълно се избягва прием на хранителни добавки на соева основа
  • Доставя витамин C с най-високо качество, плътно затворени Licaps капсули , което може да предотврати течове от капсулата. Липозомен Витамин С се предава с помощта на капсула "Licaps", вместо това което сме свикнали да виждаме до сега, меки капсули-гел или caplique. Licaps използват иновативна "Fusion Technology" за запечатване на капсулата, без използването на ивици.Тази необикновена технология на течните капсули, може да осигури много полезни предимства пред другите.Намалява окисляването, което е потенциална опасност за витамин ц, чрез промиване на течната форма с азот по време на процеса на пълнене на самите капсули.Това 
  • Liposomal Vitamin C осигурява две части от капсулата, които са херметически затворени,така се намалява значително възможността за изтичане.Увеличава се срока на годност ,заради образцовото пълнене и процес на запечатване.Със Licaps възможността за изтичане на практика е сведена до нула.


Всички тези изброени факти за преимуществата на хранителна добавка Липозомен Vitamin C, доказват, че тя е по-практичен и ефективен начин за допълване на диетата Ви с витамин С, отколкото традиционните хранителни добавки за орален прием на витамин C.

2 коментара: