Витамини и минерали » Витамин C

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка витамин ц,Vitamin C от 1000мг

Борд Меню

сряда, 17 февруари 2016 г.

Widgets

Now Foods Vitamin C 1000 Sustained Release мнения - Ревю

Хранителни добавки Витамин C

Защо Витамин C със забавено освобождаванe

Витамин С е антиоксидант, който допринася за поддържане на имунната система и помага за неутрализиране на свободните радикали в организма.Освен това, витамин С е необходим на организма за производство на колаген, който е важен за здравето на организма, ставите и кожата.Като правило, вие най-добре може да отговори на вашите нужди от витамин С, чрез консумирането на разнообразни пресни плодове и зеленчуци всеки ден. Ако доставяте на организма си препоръчаните дневни нужди от витамин C всеки ден, чрез консумацията на храни които съдържат Vitamin C тогава няма за какво да се притеснявате.Но ако имате недостиг или при определени обстоятелства трябва да завишите приема на витамин C ,то тогава ви препоръчваме капсули с постепенно освобождаване във времето на Vitamin C.

Vitamin C Timed Release-Sustained-Release


Vitamin C 1000 Sustained Release е подложен на редица тестове и изследвания и резултатите показват, че тези, капсулина с бавно и постепенно освобождаване във времето, демонстрира много по-добра доставка на витамин С в тъканите на тялото, отколкото тези, дадени обикновенните капсули.Тези капсули са заобиколени от полупропускливо захарно покритие, смесени с мазнини и восъци. При поглъщане, слюнка причинява разкъсване на покритието, така бавно и непрекъснато се отделя витамин С в тялото, за продължителен период от време.

Vitamin C постепенно освобождаване


Витамин С или аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин.Водоразтворимите витамини, включително витамин С, не се съхраняват в организма, както и мастноразтворимите витамини. Когато се консумира, тези витамини се разпределят в организма, и излишните количества се отделят чрез телесни отпадъци. Ако тялото получава достатъчно витамин C, всяка доза над необходимото, бързо ще се отделя с урината. Поради това, е от съществено значение, за да отговорите на вашите нужди от витамин С ежедневно, да консумират достатъчно мастноразтворими витамини всеки ден е по-малко важно.

Vitamin C-1000 Sustained Release цена


Now Foods Vitamin C 1000 Timed Release или Sustained Release, са специално разработени, за да се освободи витамин С постепенно в продължение на 6-8 часа след поглъщане, което означава, че усвояването на витамин С в кръвта също се случва постепенно. Това осигурява по-стабилно ниво на витамин С в кръвта за по-дълъг период от време.Витамин ц на Now съдържа също и биофлавоноиди, природните съединения, които често са свързани с витамин С в плодовете и зеленчуците.

Няма коментари:

Публикуване на коментар